Riggeling BV

Historie

Al sinds 1966 een begrip op de Nederlandse wegen
Riggeling Transport
Wij zijn een familiebedrijf, gespecialiseerd in internationaal en nationaal vervoer. Het is een familiebedrijf dat kan terug kijken op 50 jaar ervaring in wegvervoer. Deze ervaring vertaalt zich in een op maat gesneden vervoer van al uw goederen over de weg.

Historie

Riggeling Transport is opgericht in 1966 door Evert Riggeling. Het transport stond toen der tijd in het teken van het vervoeren van diverse betonproducten. In loop der jaren is er een uitbreiding geweest naar een tweede vrachtwagen voor het vervoer van betonproducten.

 In de jaren 70 zijn er diverse opdrachtgevers uit de regio Arnhem bij gekomen. Eind deze jaren zijn er vrachtwagens gekomen die zijn voorzien van een kraan voor het zelf lossen van de betonproducten en andere diverse producten.

 Door de jaren heen zijn er diverse klanten bijgekomen uit de regio. Door de toename van diverse klanten hebben wij een breed scala opgebouwd aan diverse soorten transport.

 Begin 2008 is het transport bedrijf van Velp naar Duiven verhuisd naar een groter gelegen pand op het industrieterrein Centerpoort-Noord vlak langst snelweg de A12.

Wij zijn een familiebedrijf, gespecialiseerd in internationaal en nationaal vervoer. Het is een familiebedrijf dat kan terug kijken op 50 jaar ervaring in wegvervoer. Deze ervaring vertaalt zich in een op maat gesneden vervoer van al uw goederen over de weg.

 Wij zijn van mening dat we kwaliteit kunnen garanderen door ons hoogstaand wagenpark. Dus u bent er van verzekerd dat door de hoge bedrijfszekerheid van de voertuigen de vracht op tijd afleveren bij de klant.

 Kwaliteit en speciale aandacht voor u staat bij ons voorop. Wij vinden dat we deze kwaliteit alleen kunnen leveren als wij u een volledig dienstenpakket kunnen aanbieden. Bent u geïnteresseerd in wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, bekijk dan ook onze diensten.

 

Al sinds 1966 een begrip op de Nederlandse wegen

“Als familiebedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in zowel internationaal als nationaal vervoer. Met een trotse geschiedenis van 50 jaar in het wegvervoer, bieden wij op maat gemaakt transport voor al uw goederen over de weg.”