Diensten Riggeling Transport bv

Onze transport diensten

Riggeling Transport is een bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en kan u een breed dienstenpakket aan diverse transporten aanbieden.

Het transport dienstenpakket ziet er als volgt uit,

Bij Riggeling Transport kunt u ook terecht voor al uw opslag van transport goederen 24/7.

 

Heeft u in uw logistieke proces nieuwe uitdagingen of andere transportwensen? Of heeft u incidenteel of regelmatig afwijkende transporten? Samen kunnen we alles oplossen en neem vrijblijvend contact op.

 

Wagenpark

Wij hebben een goed onderhouden en jong wagenpark van 60 eenheden. Ons materieel wordt volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Wij hebben motorwagens en trekker + opleggers (Koeltrailers voorzien van stuuras en laadklep, schuifzeilen, kasten en city en stenenopleggers). Tevens zijn er een aantal vrachtwagens voorzien van een laad en los kraan.

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een boordcomputer en 24/7 te volgen, hierbij zijn de koeltrailers gekoppeld aan temperatuur bewaking.

 

Chauffeurs

De werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide en klantvriendelijke chauffeurs. Onze chauffeurs zijn niet alleen ons visitekaartje, zij staan er helemaal voor klaar uw producten veilig en snel naar uw klanten te vervoeren. Onze chauffeurs vertegenwoordigen ook uw bedrijf. Zij zijn de laatste schakel in de service aan uw klanten en daarmee een onderdeel en succesfactor van uw dienst. Bedenk hoeveel energie er verloren gaat als juist het laatste meetpunt van uw product te schraal afsteekt bij wat u ervan verwacht, maar weet dat een correcte afhandeling het begin van een volgende opdracht is: dus een juiste levering, op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip!

Menu